Image

Fervent

fervent.nl

lidnummer 1159

FERVENT GROEP

Fervent is de allround dienstverlener voor werk, opleidingen en ontwikkeling van vakmensen in de branches van Geo (Geo Info en Geo ICT) en bouw & infra. Fervent is uw partner voor alle vragen op het gebied van personeels- en kennismanagement. Fervent fungeert zowel als uitzendbureau als een opleidings- en ontwikkelingscentrum

Wij zorgen ervoor dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden op de werkvloer. Door ons grote netwerk en regionale betrokkenheid zijn we, doormiddel van ons uitzendbureau, in staat snel de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Ook zijn we je partner op het gebied van opleidingen. Wij verzorgen het kennismanagement voor uw bedrijf. Hierdoor is de kennis binnen uw bedrijf continu aanwezig om de organisatiedoelstellingen te halen.
We hebben een uniek en modulair aanbod dat we op maat aanpassen aan jouw behoefte
. Wat ons uniek maakt, is onze strategische advisering op het gebied van employability. Hierin stemmen we de kennis en slagvaardigheid van de medewerkers af op de ambities en doelen van je onderneming.

Op die manier zorgen we voor een duurzame inzet van personeel, zowel nu als in de toekomst. Zo werkt Fervent in je voordeel!