Image

Fugro NL Land B.V.

www.fugro.comnetherlands

lidnummer 1031

Fugro NL Land B.V.

Fugro is wereldwijd een toonaangevende en onafhankelijke leverancier van diensten  in ‘geo-intelligence’ en ‘asset integrity’. We verzamelen en interpreteren gegevens over de topografie, ondergrond, bodemsamenstelling en meteorologische en milieuomstandigheden en geven adviezen hier over. Onze ‘geo-intelligence’ en ‘asset integrity’ oplossingen staan aan de basis van een veilige, efficiënte en duurzame ontwikkeling en exploitatie van zowel grote installaties, duurzame energiebronnen en  infrastructuur als het opsporen en ontginnen van grondstoffen. Wij leveren onze diensten aan klanten in diverse markten, zowel op land als op zee vanuit een wereldwijd netwerk van kantoren in ongeveer 60 landen.

 

We zijn voortdurend bezig om de behoefte van de klant te begrijpen zodat we kunnen leveren waar de klant behoefte aan heeft en hierdoor een win-win relatie opbouwen met deze klant. Als onafhankelijke dienstverlener hebben we geen andere belangen in de projecten van onze klanten, waardoor wij kunnen waarborgen dat de door ons geleverde diensten op een integere en vertrouwelijke wijze worden uitgevoerd.

 

Alle diensten en oplossingen van Fugro zijn gebaseerd op ‘geo-intelligence’; kennis verkregen door het inwinnen en analyseren van de juiste gegevens en het uitbrengen van adviezen (‘triple A’):

acquisitie:
inwinnen van ruimtelijke gegevens van zowel de ondergrond als het maaiveld, de bodemsamenstelling, meteorologische -, oceanografische - en omgevingsomstandigheden;

analyses:
analyseren van de verkregen data en het toevoegen van waarde door middel van laboratorium testen, geo-gerefereerde plaatsbepaling, dataprocessing, interpretatie, beheren en hosten van deze data;

advies:
leveren van op maat gemaakte adviezen  die een breed scala van geo-engineering en ‘asset integrity’ disciplines bevatten, zoals ontwerpen van funderingen, aardbevingsanalyses, talud en wand stabiliteit en de integriteit  van installaties en infrastructuur.

De diensten zijn in drie ‘business lines’ georganiseerd: ‘Site Characterisation’, ‘Consulting’ en ‘Asset Integrity’.