Image

Geodan

www.geodan.nl

lidnummer 1035

Geodan

Met location intelligence de wereld slimmer, veiliger en duurzamer maken

Al meer dan drie decennia is Geodan een toonaangevend geo-ICT-bedrijf met 170 werknemers en vestigingen in Amsterdam en ‘s-Hertogenbosch. Met onze producten en diensten geven we overal in de wereld antwoord op vragen als: hoe optimaliseren we onze logistiek? Hoe creëren we een slimme leefomgeving? Hoe versnellen we de energietransitie? En hoe komen we ten tijde van crisis aan betrouwbare informatie? We pionieren in location intelligence om zo onze bijdrage te leveren aan de vele uitdagingen van vandaag en morgen.

Geodan verzamelt, combineert, visualiseert en analyseert data als bedrijfsgegevens, actuele informatie of historische data. Door de juiste kruisverbanden tussen die data te leggen, scheppen we nieuwe, ruimtelijke inzichten. Inzichten waarmee we de juiste beslissingen kunnen nemen over de inrichting van ons land. Dat is de verbindende kracht van location intelligence.

Waarde op iedere locatie
Klanten omschrijven ons als slimme jongens en meisjes. Daar zijn we trots op. Geodan is niet alleen vindingrijk, maar ook optimistisch en gedreven. Daardoor vinden wij waarde in iedere locatie. Vindingrijkheid geeft ons vleugels en drijft ons om de thema’s van de toekomst aan te pakken. Want als je net als wij een betere en efficiëntere wereld nastreeft, moet je de wereld eerst begrijpen. Geodan wijst de weg.

www.geodan.nl