Image

Kragten

www.kragten.nl

lidnummer 1064

Kragten is een onafhankelijk adviesbureau voor de openbare ruimte. Wij hebben alle disciplines in huis, van landschapsarchitectuur en stedenbouw, geodesie, civiele techniek, verkeersplanologie tot deskundigheid als het om beheer van ruimtes gaat. Daardoor kunnen we integraal werken.
Onze projectleiders gaan altijd voor het optimale resultaat. Dat betekent dat we bereid zijn over de grenzen van projecten heen te kijken.

Met de unit Geodesie zijn we actief binnen de landmeetkunde en GIS. Inwinnen van data is ons vak. Of dit middels luchtfotogrammetrie, videoinventarisatie of traditioneel landmeten gebeurd is afhankelijk van de wensen van de klant.

Geo-Informatie is een sterk groeiende afdeling met meer dan tien jaar ervaring en een gerenommeerde klantenkring. Wij zijn sterk in het gebruik en toepassen van ArcGIS. Hoog opgeleide medewerkers adviseren klanten bij problemen en lossen ze voor ze op. Het creëren en structureren van datasets in elk gewenst data-formaat is voor ons dagelijkse kost. De combinatie met de afdeling landmeten maakt het mogelijk om complete data-sets in te winnen en te leveren zodat ze direct in een GIS omgeving zijn te gebruiken.

Wij zorgen voor prijsvriendelijk maatwerk.