Image

MapXact

www.mapxact.com

Lidnummer 1155

MapXact (een VolkerWessels onderneming) maakt gebieden inzichtelijk met innovatieve techniek, zodat er sneller, veiliger en goedkoper gewerkt kan worden. Wij beschikken over de meest geavanceerde meetapparatuur ter wereld en bieden verschillende mogelijkheden om onderdelen van een gebied in kaart te brengen. Zowel boven-als onder de grond.

Wij scannen assets in de bovengrondse omgeving in 3D met behulp van ons Mobile Mapping systeem. Ook maken wij hoge resolutie panoramafoto’s. Hierdoor hoeft er geen tijd en geld geïnvesteerd te worden door de plaatsen fysiek te bezoeken. Het verzamelde beeldmateriaal combineren wij met bestaande modellen. Hiermee kunnen wij laten zien hoe de 3D modellen eruitzien in de echte omgeving.

De ondergrondse omgeving brengen wij in beeld met behulp van onze grondradarsystemen. Onze technieken zorgen voor een kwalitatief goede scan in vrijwel alle grondlagen in Nederland en de data is ontzettend gedetailleerd. Dankzij onze innovatieve oplossing zijn wij minder afhankelijk van het weer, een vlakke ondergrond, bodemlagen of de complexiteit van het aantal assets.

https://www.mapxact.com