Image

Ruimteschepper

www.ruimteschepper.nl

lidnummer 1091

Doel: Een gerenommeerde en eersteklas partner zijn voor opdrachtgevers, geo-partners, zelfstandige en ondernemende geo-professionals. Daarnaast een belangrijke meerwaarde leveren aan de verdere ontwikkeling aan de frontlinie van het geo-werkveld in de breedste zin van het woord. Dit enerzijds via de bundeling van talenten, expertise en kennis en anderzijds door een actieve deling weer daarvan door Kenniskring en Ruimteschepper.CMNTY.

ruimteschepper is in 2011 gestart vanuit de visie dat er voor de zelfstandig geo-professionals en hun opdrachtgevers twee zaken ontbreken:

Er is geen ‘loket’ voor gekwalificeerde zelfstandig professionals en voor deze professionals zelf is er geen onafhankelijke 'thuishaven' waar kennisdeling, gezamenlijk diensten ontwikkelen, projecten aanpakken, van elkaar leren en ondersteuning krijgen bij persoonlijke ontwikkeling aan bod komen. 

ruimteschepper • zorgt voor een optimale verbinding tussen geo-vraag en geo-aanbod; als flexibele schil, detacheerder of projectpartner • is een dynamisch kenniscentrum voor opdrachtgevers, geo-partners, deelnemende Ruimtescheppers en Kenniskring-leden • bundelt de krachten van de groeiende groep zelfstandige geo-professionals en helpt hen zichzelf verder te ontwikkelen • biedt een breed pakket diensten, waaronder: advies, visieontwikkeling, workshops, masterclasses, implementatieondersteuning en meer • is (product)onafhankelijk en met een focus op kwaliteit, kennis en integriteit.