Image

Topcon Positioning Netherlands

www.topconpositioning.nl

lidnummer 1102

Topcon Positioning Netherlands
Rond 2030 zullen er negen miljard mensen op aarde zijn. Er zullen meer steden, wegen en bruggen nodig zijn, om maar te zwijgen over de extra monden die moeten worden gevoed. Er is dus veel werk te verzetten. Bij Topcon streven we ernaar om u bij te staan in deze vraag.

Topcon Positioning Group ontwikkelt, produceert en distribueert producten en oplossingen op het gebied van nauwkeurige positiebepaling en omgevingsinventarisatie. 

Met haar producten en oplossingen* helpt Topcon haar opdrachtgevers met het in kaart brengen van posities en omgevingen en het genereren van datasets ten behoeve van Building Information Modelling (BIM), mapping, Geografische Informatie Systemen (GIS), asset management en machinebesturing. De oplossingen van Topcon worden toegepast in onder andere landmeting, bouw & infra, landbouw en overige civiele techniek.

* Oplossing: Topcon product gecombineerd met de kennis, service en partners van Topcon. 

Het Amerikaanse hoofdkantoor is gevestigd in Livermore, USA, het Europese hoofdkantoor in Capelle a/d IJssel, Nederland en het Nederlandse kantoor kunt u vinden in Bunschoten.

Topcon Positioning Netherlands - De kronkels 14 - 3752 LM Bunschoten - (0)33 299 29 39 - www.topconpositioning.nl