Image

VGI-Support

www.vgi-support.nl

lidnummer 1123

VGI-Support is een organisatie die gemeenten ontzorgt als het gaat om het structureel op orde brengen en houden van Geo-informatie. We zijn een professionele onafhankelijke dienstverlener en werken nauw samen met diverse softwareleveranciers en ingenieursbureaus. Wij zijn gespecialiseerd in de transitiefase en implementatie van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT), welke het binnengemeentelijke distributiebedrijf wordt voor m.n. de BAG- weg- en groenbeheerders (BOR). VGI-Support gaat de gemeenten vol ondersteunen en ontzorgen voor het actueel houden van de BGT, en dus ook BAG en BOR.

VGI-Support onderscheidt zich als organisatie met medewerkers die naast ruime CAD, GIS en database- ervaring ook de nodige kennis van de inhoudelijke materie in huis hebben.

De Geo-ICT leveranciers Vicrea, NedGraphics en Grontmij hebben voor ons personeel op maat gemaakte opleidingen verzorgd, zodat U verzekerd kan zijn dat de persoon die u inhuurt, snel en zelfstandig aan de slag kan gaan en met de vereiste kwaliteit kan uitvoeren.
Daarnaast wordt er altijd samen met u gekeken of de werkzaamheden efficiënter uitgevoerd kunnen worden door een innovatievere werkwijze. Dit is afhankelijk van de aard, doorlooptijd en kwantiteit van de werkzaamheden.

U krijgt vooraf duidelijkheid over de inzet, planning, benodigde tijd en de bijbehorende kosten.
Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie !

Specialties

BGT opbouw transitiefase, Ambitie en werkprocessen workshop, Vicrea, Nedgraphics, Grontmij, Advies BGT, IMGeo, Detachering BAG beheer, Plan van Aanpak, BOR applicaties, Ontzorging, BAG/WOZ koppeling, Dataverwerking, Mutatiesignalering BAG/WOZ, WOZ deelobjectenkaart, Software onafhankelijk, GEO data op orde