Image

Platform Jong GeoBusiness

Platformmanagers: Bart-Peter Smit & Marieke Hoogeveen

Geo-informatie binnen de energietransitie

KEK, Jong GeoBusiness en jong GIN bundelen de krachten in een event speciaal voor young professionals. In deze middag willen we jullie middels een tweetal paneldiscussies kennis laten maken met de beleids en realisatiehoofdbrekers om geo- informatie en de energietransitie goed op elkaar af te stemmen.  Met jouw vragen en stellingen, die je direct live kunt inbrengen, heb je invloed op de discussie en kan je antwoorden krijgen van de experts! 

Praktische informatie

Datum: 22 juni 
Tijd: 15.00 – 19.00 uur
Locatie: Kadaster Apeldoorn
Kosten: geen

Geinteresseerd?
Ga je graag de discussie aan, meld je dan hier aan. 

‘Jong’ geluid laten horen!

Jong GeoBusiness is er om verjonging binnen de vereniging te realiseren, zodat een nieuwe generatie, die werkzaam is in de geo-sector, mee kan denken en bij kan dragen aan de toekomst van ons werkveld. En dat doen we natuurlijk op een leuke en gezellige manier, waar iedereen zelf ook nog wat van kan leren!

Wat organiseert Jong GeoBusiness

Zolang het niet mogelijk is om elkaar fysiek te ontmoeten zal de tijd gebruikt worden om een mix van interessante activiteiten klaar te zetten. Hierbij kan gedacht worden aan gezamenlijke activiteiten gericht op professionele ontwikkeling, zoals:

  • Bedrijfsbezoeken
  • Kennisbijeenkomsten
  • Workshops, bijvoorbeeld gericht op presenteren, profileren, en onderhandelen

Uiteraard is het creëren van het Jong Geobusiness platform ook het creëren van een plek waar jonge geo specialisten zich thuis kunnen voelen. Daarom worden er verschillende sociale activiteiten georganiseerd, om een kennisgemeenschap te vormen die elkaar verder helpt. Hierbij kan gedacht worden aan borrels en barbecues.

Image

Zelf een actieve rol spelen

Daarnaast is het ook mogelijk om direct een actieve rol in de vereniging in te nemen. Denk aan:

  • Het innemen van een actieve rol in commissies en platformen
  • Stukken schrijven voor de nieuwsbrief
  • Meelopen met een van de bestuursleden van de vereniging

Alles is vrijblijvend en kosteloos.